Discussions under Developer Forum

PLEASE NOTE:  THIS PROJECT HAS BEEN MOVED TO GITHUB
https://github.com/EWSoftware/SHFB

Do not file any further issues here on CodePlex.  If you have an issue or a question, please submit it on the Issues page on the GitHub project site.

how to set default html page for .chm file

first post: hlsc1983 wrote: hi, my first post here and also my first .chm file using shfb. k i ...

latest post: EWoodruff wrote: The help file is probably being blocked. See the FAQ help topic un...

Problem adding Google Analytics script to topic content

first post: mburpo wrote: Environment info: We're currently using v1.9.8.0 with the VS2010 Pr...

latest post: EWoodruff wrote: As I recall this is a problem caused by the branding component tran...

How to change platform for Sandcastle project to x86

first post: afx2004 wrote: I am trying to build a Sandcastle Visual Studio 2010 project and I ...

latest post: EWoodruff wrote: In the SHFB project, expand the Documentation Source project node, ...

BuildAssembler.config Proxy-Settings ignored

first post: Jazzman82 wrote: I've stumbled over a proxy problem again: I always got a 407 Access...

latest post: Jazzman82 wrote: Hi Eric, thanks for your quick response and sorry for beeing uncle...

Add file to a conceptual article

first post: checho_85 wrote: Hi guys, is it possible to embed a file in the sandcastle project...

latest post: EWoodruff wrote: For Help 2 and MS Help Viewer I'm not aware of any way to get it to...

SHFB: How to Add Images to Conceptual topics and in Code (XML) Commenting

first post: JWP wrote: Problem 1: You cannot figure out how to get image to show up in con...

latest post: EWoodruff wrote: Some additional info: If used in both conceptual topics and XML co...

Disable Full-text index generation

first post: twenzel wrote: Hello, I use sandcastle with an own presentation style to generat...

latest post: EWoodruff wrote: There isn't a way to shut off the full-text indexing step by defaul...

Old friend BE0071, but everything seems to be there.

first post: tubwreck wrote: I have just installed SHFB on a new Windows 8.1 PC, but when I try ...

latest post: tubwreck wrote: Thanks!

Strange script error: AddLanguageSpecificTextSet is null

first post: andis59 wrote: I have just made some changes in an old project (VS2010) and rebuil...

latest post: andis59 wrote: Me too... One thing that is really strange is if I create a small ...

TOC contains only one namespace

first post: CocaCola2 wrote: Hello, I am using the VS2013 display option and when I build the do...

latest post: EWoodruff wrote: This issue is fixed in the latest release. Eric

answered by: CocaCola2 wrote: Hello, I am using the VS2013 display option and when I build the do...