Issue with search option in class reference contents

Topics: Developer Forum, User Forum
Mar 25, 2013 at 9:46 AM

In order to publish our help documentation in our live site, we are using the latest version of sandcastle help file builder tool for generating the class reference for our assemblies. After generating the class reference contents, we have applied our styles and themes and published in our site.
I insert the keyword into the search mask - and click search. Later I switch to an other topic , after change the input line of the search mask is always blank again. It isn't possible to search the old keyword without type it again.

Can you please how to resolve this issue ?

I have shared a sample project in the above link

Siva S
Mar 25, 2013 at 8:33 PM
I don't see the behavior you report when trying it in the SHFB documentation website. As with my reply to your other thread (, I'd suggest comparing your custom versions of the files to the stock versions in the SHFB release to see what changes you may have missed or perhaps bugs you may have introduced.

Jul 3, 2013 at 5:17 AM
Hi Eric,

We have faced the same issue with the reported SHFB documentation website. I have illustrate the issue in details in the attachments(sandcastle.docx). Please find the download link mentioned below.

Sivaguru S
Jul 4, 2013 at 7:41 PM
If you're referring to the suggestion history feature of the textbox control, that's implemented as part of the browser. If it's not working, I don't know why.